SureLab SL-D800

SureLab SL-D800 je komercijalni štampač za pravljenje fotografija, osmišljen za fotografske radnje i profesionalne fotografe koji žele da štampaju fotografije visokog kvaliteta i da prošire postojeći posao sa štampanjem fotografija pomoću povezanih proizvoda. Toliko je fleksibilan da može da štampa šta god mušterije žele uz široku paletu veličina na sjajnom, luster i matiranom papiru, pružajući izvanredne rezultate.

Fleksibilnost

SL-D800 je napravljen uzimajući u obzir fleksibilnost medijuma kako bi se proširio obim korisnikovog poslovanja. Podržane dužine štampanog materijala se kreću u opsegu od 50 do 1000 mm, a širine rolni sa štampanim medijumima su 89 mm, 102 mm, 127 mm, 152 mm, 203 mm i 210 mm. Takođe podržava sjajni i luster papir, kao i matirane medijume zasnovane na papiru.

Impresivna brzina

Ima brzinu štampanja od 360 pph (15 x 10 cm) pri standardnom kvalitetu uz široku paletu opcija za kolor štampanje, intenzivnu crnu boju i postepenu gradaciju štampača sa 6 boja, kao i superiorni nivo sjaja štampača zasnovanog na „dye“ mastilu.

Otpornost

SL-D800 je napravljen da traje i obezbjeđuje korisnicima efikasan rad dugi niz godina. Njegovoj efikasnosti doprinose čvrsto, jako ležište za štampanje, poboljšani dizajn osovine i intuitivni mehanizam za promjenu papira.

Kompletno rješenje

Pored štampača, Epson nudi i mastila, papir i softver; sve to je testirano i utvrđeno je da predstavlja savršenu kombinaciju.