Misija i vizija

Biro.kip d.o.o. je dobavljač, integrator i serviser Canon kancalarijskih i kućnih uređaja i opreme u BiH. Mi smo tim profesionalaca koji stalnim razvojem i snaženjem povećava kvalitetu usluga našim korisnicima.

Kako bi postali Vaš partner od povjerenja, biti ćemo uvijek lako dostupni i pružiti Vam kvalitetu, brzinu, vrijednost, te najbolje proizvode i servis za Vaš posao.

Danas, uz toliko izvrsnih ponuda na tržištu neizbježna su pitanja – Zašto odabrati Biro.kip d.o.o.? Što ih čini različitim? Što ih čini boljim?

Teško je odgovoriti i biti nepristran na ta pitanja, međutim pokušati ćemo Vam dati 10 razloga zašto je Biro.kip d.o.o. i Canon kao rješenje koje nudimo, najbolji odabir:

  1. Mi pažljivo slušamo naše korisnike. Uzimamo u obzir njihove želje i potrebe i radimo tako da im pružimo pravu vrijednost. Nijedna firma nije ista i nema iste potrebe, napraviti ćemo rješenje koje će tehnološki ispuniti sve Vaše potrebe i koje će rasti zajedno sa Vašim poslom. Prema korisnicima se odnosimo kao prema prijateljima- sa poštovanjem, razumijevanjem i istinskom željom da pomognemo.
  2. Mi Vas kao korisnika nećemo razočarati i možete se osloniti na nas. Razumijemo da nam investicijom u naša informatička rješenja i sisteme za upravljanje dokumentima unaprijed dajete veliko povjerenje i sve ćemo učiniti  da to povjerenje i opravdamo.
  3. “Zadovoljni korisnici” – to je naš stalni cilj. Nudimo Vam Canon  proizvode i rješenja koje i sami koristimo, u čemu smo vrhunski profesionalci. Tehnička podršku odrađuju iskusni servisni tehničari i informatički stručnjaci koji mogu dati precizan, jasan i brz odgovor na sva Vaša pitanja, te rješiti sve probleme.
  4. Mi uvijek razvijamo i unaprijeđujemo naša, a time i Vaša rješenja. Odabirom Biro.kip d.o.o. za Vašeg partnera odabrali ste firmu koja ima dugu i uspješnu  tradiciju i ogromne reference, a taj odabir Vam garantuje i da nikada nećete zaostati tehnološki.
  5. Za nas, biti broj 2 u našem poslu jednostavno nije dovoljno dobro i nećemo biti zadovoljni ako Vam ne možemo ponuditi apsolutno najbolje proizvode i rješenja za Vaš posao. One koji će Vam svojim radom, karakteristikama, prilagodljivošću i pouzdanošću biti najvećo saveznik u Vašem svakodnevnom poslu.
  6. Nudimo Vam Canon proizvode koji su godinama i decenijama poznati kao vodeći u inovacijama i novim tehnologijama. Proizvodi koji uvijek imaju jasno definiranu namijenu i tržišni segment, a potruditi ćemo se da još dugo ostanu daleko vodeći na tržištu.
  7. Naši proizvodi i rješenja su pouzdani. Kratko i jasno. Namijenjeni su profesionalnoj upotrebi i korištenju 24 sata dnevno, 7 dana sedmično. Upravo je pouzdanost ono što je Canon pretvorilo u legendu, ali proizvod sam ne znači puno, naš tim Vam uvijek stoji na raspolaganju za obuku i sva pitanja vezana za brzo i efikasno korištenje opreme.
  8. Naša rješenja i usluge koriste hiljade zadovoljnih korisnika u BiH i regiji. Postanite i Vi jedan od njih.
  9. Nudimo Vam cijeli raspon usluga koji će na namanju moguću mjeru smanjiti Vašu brigu oko opreme, zavisno o njezinom obimu i Vašim potrebama. Brze reakcije i planiranje Vaših potreba potpuno će ukloniti moguće zastoje u poslovanju.
  10. Zadovoljstvo naših klijenata našim poslom je neosporno i kroz izuzetno bogatu listu referenci i kroz povratne informacije koje svakodnevno dobivamo. Sa zadovoljstvom Vas pozivamo  da budete slijedeći na toj listi.